شرکت در مسابقه در حال برگزاری این کتاب
نویسنده : شیخ صدوق
مترجم : امیر توحیدی
ناشر : مرکز فرهنگی انتشاراتی منیر
قیمت : 15000 ریال
نوع : مذهبی
موضوع : عید غدیر
سطح : عمومی
تعداد صفحات : 106
سال انتشار : 1388
کتاب فضائل الشیعه یکی از آثار ارزشمند عالم برجسته جهان تشیع محمدبن علی بن حسین بابویه قمی مشهور به " شیخ صدوق " می باشد.
شیخ صدوق در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود. شان و منزلت پدرش - علی بن حسین بابویه - به حدی بود که طی نامه ای امام حسن عسکری علیه السلام او را با القابی چون "شیخی" ، "معتمدی" و "فقیهی" مورد خطاب قرار داد.
در ابتدای این کتاب ابتدا محتوای نامه امام حسن عسکری علیه السلام به علی بن حسین بابویه، سپس شرح مختصری ا زنحوه ولادت و وفات شیخ صدوق، و همچنین آثار و تالیفات ایشان بیان شده است.
در ادامه چهل و پنج حدیث و روایت از اهل بیت علیهم السلام پیرامون اهمیت ولایت و محبت امیرالمومنین علیه السلام و فرزندان بزرگوارشان صلوات الله علیهم اجمعین بیان شده است.
طبق احادیث و روایات معرفت و ولایت اهل بیت علیهم السلام اصل و روح همه عبادات است. برخی از عبادات ممکن است در شرایطی از عهده انسان ساقط شود ولی ولایت اهل بیت علیهم السلام این طور نیست. بر اساس روایات معرفت و ولایت اهل بیت علیهم السلام به عنوان ملاک ایمان و کفر دانسته شده است.
همچنین احادیثی در باب خلقت شیعیان، فضائل ، و منزلت شیعیان در روز قیامت و ... نیز بیان شده است.
آنچه مهم است اینست که اگر بندگی خدا بخواهد مورد قبول ذات مقدسش قرار گیرد باید از ناحیه خودش ارائه شود. اصولا فایده نبوت و امامت برای بشر هم همین است، تا راه بندگی خدا را به طور صحیح یاد بگیرد.
ما باید با تمام وجود تصدیق کننده سخن امام محمد باقر علیه السلام باشیم که فرمود:
"(اگر) به شرق و غرب عالم (هم) بروید، هرگز به علم صحیح و درستی (در دین) دست نمی یابید، مگر آن علمی که از نزد ما آل محمد بیرون می آید."
معاویة بن عمار از امام صادق علیه السلام و ایشان از پدران گرامی خود علیهم السلام نقل کرد که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
هنگامی که روز قیامت فرا رسد، گروهی را بر منبرهایی از نور می آورند که چهره هایشان همچون ماه شب چهارده می درخشد و اولین و آخرین (آفریدگان) به حال آنها غبطه می خورند. در این لحظه، رسول خدا صلی الله علیه و آله سکوتی کرد و در ادامه سه بار همین عبارت را تکرار فرمود. عمر بن خطاب عرض کرد: پدر و مادرم به فدایت، آیا اینها شهدا هستند؟
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: اینها شهدا هستند، اما نه آن شهدایی که شما گمان می کنید. گفت: اوصیا هستند؟ حضرت فرمود: اینها اوصیا هستند، ما نه اوصیایی که شما خیال می کنید. گفت:آیا از اهل آسمانند یا اهل زمینند؟ پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: از اهل زمینند. گفت: پس به من بگو اینها چه کسانی هستند؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله با دستش به علی علیه السلام اشاره کرد و فرمود: این و شیعیانش هستند. هیچکس نسبت به او بغض و کینه نمی ورزد، مگر از قریش، آن که حرامزاده است و از انصار، آن که یهودی است و از عرب، آن که حرامزاده باشد و از سایر مردم، آن کسی که اهل شقاوت و بدبختی است. ای عمر، دروغ می گوید کسی که گمان می برد دوستدار من است، در حالی که نسبت به علی علیه السلام بعض و کینه دارد.
...
امام صادق علیه السلام فرمود:
مردی نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد و عرضه داشت: ای رسول خدا، من تو را دوست دارم. پیامیر فرمود: تو مرا دوست داری؟ عرض کرد: (آری) به خدا سوگند من شما را دوست دارم. رسول خدا صلی الله علیه و آله به او فرمود: تو (در فردای قیامت) با کسی که دوستش داری خواهی بود.
برای ثبت نظرات خود در مورد این کتاب ابتدا باید از لینک ورود به سایت وارد شوید.
امتیاز شما به این کتاب:(توضیحات بیشتر...)
برای ثبت ارزیابی خود در مورد این کتاب ابتدا باید از لینک ورود به سایت وارد شوید.