شرکت در مسابقه در حال برگزاری این کتاب
نویسنده : عبدالحسین امینی
مترجم : محمد باقر موسوی همدانی
ناشر : نباء
قیمت : 320000 ریال
نوع : مذهبی
موضوع : محرم و صفر
سطح : عمومی
تعداد صفحات : 64
سال انتشار : 95
این کتاب بر اساس مناظرات، گفتارها و تقریرات مرحوم آیت الله عبدالحسین امینی، تنظیم یافته است و بازنویسی بخشی از کتاب راه و روش ما و روش پیامبر ما صلی الله علیه و آله است.
از جمله مناظراتی که علامه امینی با گروهی از معترضین اهل سنت درباره سوگواریها و بزرگداشتهای شیعه داشتهاند، مربوط به اقامه عزای حسینی و ابراز محبت شیعه به خاندان رسالت به ویژه سالار شهیدان حضرت حسین علیهالسلام بوده است.
در این زمینه، ایشان در بیانات تحلیلی خود با استناد به اقوال و روایات پیامبر صلی الله علیه و آله در سوگواری فرزندش حسین علیهالسلام، به نیکی به پاسداشت این حقیقت مینشیند و با نقل مطالب متعدد از مدارک و منابع اهل سنت، قوت پژوهشی لازم را به این کتاب بخشیده است.
علم پیامبر برآینده خاندان رسالت، سوگواری پیامبر در هنگام ولادت امام حسین، برپایی سوگواری در سالگرد تولد امام حسین و سوگ پیامبر در خبر شهادت امام حسین توسط جبرئیل برخی از مباحث کتاب هستند.
عبدالحسین امینی معروف به علامه امینی، نویسنده کتاب «الغدیر»، فقیه، محدث ، متکلم، مورخ، نسخهشناس و از علمای بزرگ شیعه در قرن ۱۴ه.ق. است. وی که از ٢٢ سالگی برای تحصیل علوم اسلامی به نجف رفته بود از سید ابوالحسن اصفهانی، میرزا محمدحسین نایینی، محمدحسین غروی اصفهانی و شیخ عبدالکریم حائری یزدی اجازه اجتهاد دریافت كرد. او علاوه بر نگارش آثار مهم علمی، کتابخانه امیرالمؤمنین علیهالسلام را در نجف تاسیس کرد که حاوی ۷۰ هزار نسخه خطی است.
علامه امینی معتقد بود زیارت ائمه و امامزادگان، باید بازده جدی پرورشی داشته باشد. از این رو، یکی از کارهای نخستین او، چاپ یکی از معتبرترین متون زیارتی شیعه به نام کامل الزیارات بود. یکی دیگر از تألیفات او، کتاب "ادب الزائر"، در شرح آداب زیارت امام حسین علیه السلام است.
پیامبر صلی الله علیه و آله سبط خود حسین علیهالسلام را در آغوش میگرفت، او را میبویید و میبوسید، و از بدن شریفش به خصوص جای شمشیرها، نیزهها و سرنیزهها را میبوسید. پیامبر صلی الله علیه و آله بیش از همه جا، از دو لب نازنینش بوسه برمیداشت چون میدانست که چوب ستمگران به این لب و دهان، آشنا خواهد شد. پیامبر صلی الله علیه و آله هر چند یک بار، برای حسین در خانه زنان خویش مجلس عزاداری برپا میکرد. هرگاه اندوهش شدت مییافت، حسین را در آغوش میگرفت، او را به مسجد در جمع اصحابش میآورد، در حالی که اشک از چشمانش سرازیر بود و تربتی از کربلا به دست داشت، او را به اصحاب خود نشان میداد و میگفت : «به یقین امت من این فرزندم را میکشند، و این خاک کربلای او است!» یا خاک کربلا را میگرفت و آن را میبویید و میگریست و جریان کشته شدن و قتلگاه حسین را بازگو میکرد و میگفت:
«بوی اندوه و بلا»
برای ثبت نظرات خود در مورد این کتاب ابتدا باید از لینک ورود به سایت وارد شوید.
امتیاز شما به این کتاب:(توضیحات بیشتر...)
برای ثبت ارزیابی خود در مورد این کتاب ابتدا باید از لینک ورود به سایت وارد شوید.